Catering en private dining

Catering Culinair FestijnWat de reden voor uw catering ook is en met wie u deze wilt delen… Culinair Festijn zorgt ervoor dat alles op maat wordt verzorgd en aansluit bij uw gelegenheid.

Onze koks werken met plezier en toewijding telkens weer aan een prachtig en heerlijk resultaat. Of het nu gaat om een geheel verzorgde lunch, een Hollands buffet, Spaans of Mediterraans…. een kok aan huis….. of een heerlijke high tea. Het enige dat u nog hoeft te doen is kiezen waar u het meeste zin in heeft.

Graag bieden wij u onze Cateringbrochure aan met een overzicht van de mogelijkheden en prijzen:

Maximale keuzevrijheid                                                                        

Bij Culinair Festijn bieden we u volop keuze. We werken met menukaarten die het seizoen volgen. Altijd dus gegarandeerd een groot aanbod aan verse producten.

Onze uitgewerkte arrangementen zijn echter slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Maatwerk is voor ons een vanzelfsprekendheid. Het is dus ook mogelijk om in overleg samen een lunch of diner samen te stellen die geheel aansluit bij uw wensen.

Uw wensen gecombineerd met onze creativiteit leidt telkens weer tot verrassende resultaten waarbij aan alles wordt gedacht.

Al trek gekregen?                                                                             

Vraag dan nu een offerte aan. Volledig vrijblijvend uiteraard.

                                        Button offerteaanvraag

Standaardwerk daar houden we bij Culinair Festijn niet van. Op voorhand vindt altijd eerst een persoonlijk gesprek plaats met de kok die zorg zal dragen voor de uitvoering van uw opdracht. Persoonlijke wensen worden dan doorgesproken en er zal een aanbod worden gedaan. Dit is geheel vrijblijvend. De kok stelt aan de hand van de doorgesproken wensen een offerte voor u op. Deze wordt u per mail toegestuurd en zodra deze ondertekend retour is gaan we voor u aan de slag.

Wij zijn van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om te kunnen genieten van heerlijke gerechten. Geen gelegenheid is voor ons dan ook te klein.

Benieuwd of we te veel gezegd hebben hiermee? Ontdek het zelf!

                       Meer info - autocor               Button offerteaanvraag