La cucina Italia

De Italiaanse keuken is ook in Nederland geliefd. Een zeer gevarieerde keuken die inmiddels ook voor Nederlanders veel verder gaat dan pizza en pasta. La cucina Italia

Dé Italiaanse keuken bestaat eigenlijk niet. Tussen het noorden en zuiden bestaan grote verschillen. Zowel in gerechten als in de gebruikte basisingrediënten. Maar ook per regio kan de bereidingswijze van een bepaald gerecht behoorlijk wisselen. En zelfs per familie. Iedere Italiaan zal u bezweren dat de tomatensaus van zijn ‘nonna’ werkelijk de allerlekkerste is. De recepten worden van generatie op generatie doorgegeven.

Gelukkig hebben de Italianen een aantal van hun lekkerste recepten ook met u kookworkshoptrainer willen delen. Onder professionele leiding gaat u  in deze workshop aan de slag met het bereiden van de vijf gangen waaruit een Italiaanse maaltijd is opgebouwd. Puur natuur en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden.

En na de bereiding van deze heerlijke maaltijd natuurlijk genieten van al het heerlijks dat u met de groep met bereid heeft.

Praktische informatie

Duur van de workshop: 3½ uur

Tarief: €47 per persoon

Locatie: bij u aan huis, in het bedrijf, of op ieder andere  gewenste locatie

         Meer info - autocor                Reserveren, kookworkshop, workshop, catering, koken, lekker