Over ons

 

Samen koken, lekker, gezellig, catering, kookworkshop,
Onze missie is om het voor iedereen in Nederland mogelijk te maken om te kunnen genieten van heerlijke en eerlijke gerechten. Eten is genieten. Eten verbindt. En dat is wat ons team telkens weer nastreeft als het voor u aan de slag gaat.

 

Onze belangrijkste ingrediënten zijn toewijding, aandacht en enthousiasme. Lekker koken voor anderen. Niet omdat het moet. Maar gewoon omdat het zo leuk is om daarmee anderen een moment van exclusief genieten te kunnen bezorgen. Het is voor ons geen werk om van te leven maar eerder ons levenswerk. De ambitie van Culinair Festijn is om ook u te laten genieten van eten en koken.

Wij werken in de keuken zoveel mogelijk met biologische en vaak ook met lokale producten. Wij laten ons inspireren door wat het seizoen ons te bieden heeft aan groenten, kruiden, en vis. Het vlees dat wij gebruiken heeft altijd eerst gescharreld.

koken, lekker, gezellig, catering, kookworkshopMaatwerk is voor ons een vanzelfsprekendheid. We doen u op basis van uw voorkeur en wensen een aanbod. Uiteraard denken wij daar actief in mee en adviseren we u over de mogelijkheden. Wij maken van uw speciale gelegenheid precies datgene wat het moet zijn: iets speciaals. Voor iedere gelegenheid ontwerpen we dan ook een nieuw menu.

“Catering daar hangt toch een prijskaartje aan? Hoe verhoudt zich dat dan met jullie missie?”, vraag je je misschien af. Dit kan vast niet iedereen betalen. Toch wel. Wel bij Culinair Festijn.

Van elke opdracht wordt 2,5% afgedragen aan een speciale rekening. Met dat bedrag wordt het mogelijk gemaakt om ook maaltijden aan te kunnen bieden aan de mensen in onze samenleving die minder bedeeld zijn. Wij werken samen met huiskamerrestaurant koken, samen, lekker, gezellig, voordelig, La Spatule‘La Spatule’. Een paar keer per jaar verzorgen zij een diner voor cliënten van het Leger des Heils of afnemers van de Voedselbank. In de toekomst zal deze samenwerking uitgebreid worden met meerdere huiskamerrestaurants.

 

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten maakt u dus ook een ander blij. Een verzorgde catering bestelt u bij Culinair Festijn niet alleen voor u zelf. U koopt een diner of workshop bij ons en u geeft er automatisch een.

Eten is genieten. Eten verbindt.

samen, koken, delen, lekker, genieten, catering, kookworkshop